Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


start

Gefeliciteerd

Je bent reeds medewerker van het eerste uur of pas recent heb je besloten om je steentje bij te dragen als medewerker van de CIB-Liga.

Als medewerker van de CIB-Liga kan je in tal van situaties je steentje bijdragen: het kan gaan over zaken waarvoor je het huis niet uit moet, zoals het versturen van verjaardagskaartjes, tot het effectief actief mee helpen opzetten van evenementen zoals voordrachten in je eigen provincie of eendagsorganisaties zoals het bemannen van onze stand tijdens de World Lupus Day in een ziekenhuis.

Het spreekt voor zich dat je als (nieuwe) medewerker soms verloren loopt in het hoe, waar en waarom van deze activiteiten.

Daarom werd binnen het bestuur van de CIB-Liga besloten om dit handboek op te starten waarin we proberen je zo goed mogelijk in te lichten over wat van je gevraagd wordt en hoe je dat kan uitvoeren.

Doordat alle medewerkers altijd kunnen terugvallen op dit handboek, zullen ook alle taken op dezelfde manier aangepakt worden wat de efficiëntie ten goede komt.

Het spreekt voor zich dat dit handboek enkel als basis dient doet en dat het continue zal aangepast worden aan de wisselende situaties waarin de medewerker kan vertoeven.

Feedback is altijd ten zeerste welkom.

Ik wil medewerker worden

Enkel door voldoende medewerkers te hebben kan de CIB-Liga activiteiten blijven inrichten die onze leden ten goede komen. Indien je je als lid geroepen voelt om ook actief je steentje bij te dragen als medewerker, lees dan eerst eens onze pagina Ik wil medewerker worden. Zo verkrijg je een beter idee wat je als een medewerker binnen de CIB-Liga allemaal kan doen.

Je kan je aanvraag tot medewerker steeds mailen naar medewerker@cibliga.be. Vermeld ook steeds je lidnummer.


Om naar het menu te gaan dien je ingelogd te zijn.

Heb je nog geen login-account en ben je reeds medewerker, kan je een aanvraag indienen bij de webmaster via webmaster@cibliga.be. Vergeet je lidnummer niet op te geven.

start.txt · Laatst gewijzigd: 02/02/2016 18:59 door Webmaster